NUTS Pyhä -polkujuoksu

Seuraavan kerran 12.8.2023

Tervetuloa monipuolisille ja teknisille reiteille Suomen vanhimpaan kansallispuistoon Pyhä-Luostolle! Uskomattoman upeat kurut, vauhdikkaat metsäpolut ja vaativat tunturipätkät kutsuvat sinut juoksemaan lauantaina 12.8.2023. Tapahtumakeskus: Pyhän Alavuokraamo, Luontotie 6 b, 98530 Pyhätunturi.

Dynafit on uusi pääkumppanimme!

Dynafit rantautuu entistä vahvemmin Suomen markkinoille. Jatkossa huippukeveät ja värikkäät Dynafit polkujuoksukengät, -vaatteet ja -varusteet löytyvät jälleenmyyjien lisäksi myös entistä isommin NUTS polkujuoksuissa Karhunkierroksella Rukalla, Ylläs Pallaksella ja Pyhällä.

Matkat

Maraton 43 km

Maratonreitin lähtö ja maali ovat kilpailukeskuksessa Pyhän Alavuokraamon pihalla. Lähdöstä otetaan suunta laskettelurinnettä ylös huoltotielle, josta reitti jatkuu Tajukankaan ohi alas Aittakurun vaikuttaviin maisemiin. Aittakurun jälkeen juostaan hetken matkaa latupohjia ja sitten lähdetään pikkuhiljaa nousemaan kohti Karhunjuomalampea ja Suomen vanhimman kansallispuiston tuntureita.   Karhunjuomalammelta otetaan suunnaksi Annikinlampi ja sen jälkeen Huttuloma. Tässä vaiheessa juoksijat saavat…
Tutustu › Maraton 43 km

Puolimaraton 21 km

Buff® Trail Tour Finland -osakilpailu 2021.   Tunturipuolikkaan lähtö ja maali ovat kilpailukeskuksessa Pyhän Alavuokraamon pihalla. Lähdöstä otetaan suunta laskettelurinnettä ylös huoltotielle, josta reitti jatkuu Tajukankaan ohi alas Aittakurun vaikuttaviin maisemiin. Aittakurun jälkeen tarjolla on hetken matkaa latupohjia ja sitten lähdetään pikkuhiljaa nousemaan kohti Karhunjuomalampea ja Suomen vanhimman kansallispuiston tuntureita.   Karhunjuomalammelta otetaan suunnaksi Annikinlampi…
Tutustu › Puolimaraton 21 km

10 kilometriä

Tämä reitti vie aloittelevan polkujuoksijan tai sprintterin Lapin luonnon jylhiin kuruihin ja tunturiaukeille. Löytyy niin helposti juostavaa neulasbaanaa, ketteryyttä testaavaa rakkakivikkoa ja tyypillistä tunturisuota. Parhaat palat tiivistettynä, lopun tunturihuiputus mukaan lukien! Alaikäraja 10 kilometrin kilpailuun on 12 vuotta.   
Tutustu › 10 kilometriä

Osallistumismaksut

Maraton n. 43 km,
Puolimaraton n. 21 km,
Kymppi n. 10 km
28.2.2023 asti
59
1.3.– 5.6.2023
69
6.6.–31.7.2023
79
Junnualennus osallistumismaksusta 1997 ja myöhemmin syntyneet-30%
Ilmoittautumistietojen muutokset ja siirrot 31.7. asti / jälkihinta
0/17
Hinnat sisältävät alv:n 10 %. Lunastamalla osallistumisoikeuden valitsemallesi matkalle saat mahtavien kilpakumppanien ohella huoltopisteiden juoma- ja energiahuollon. Jos matka jää kesken, kuljetamme sinut huoltopisteiltä maaliin. Maalissa kilpakamujen kanssa juttu kulkee soppalautasen seurassa ja pääset toki peseytymään. Kuvia ja tunnelmia somessa.