Tule mukaan!

NUTS Pyhä 2023 -ilmoittautuminen

Maraton n. 43 km,
Puolimaraton n. 21 km,
Kymppi n. 10 km
28.2.2023 asti
59
1.3.– 5.6.2023
69
6.6.–31.7.2023
79
Junnualennus osallistumismaksusta 1997 ja myöhemmin syntyneet-30%
Ilmoittautumistietojen muutokset ja siirrot 31.7. asti / jälkihinta
0/17
Hinnat sisältävät alv:n 10 %. Lunastamalla osallistumisoikeuden valitsemallesi matkalle saat mahtavien kilpakumppanien ohella huoltopisteiden juoma- ja energiahuollon. Jos matka jää kesken, kuljetamme sinut huoltopisteiltä maaliin. Maalissa kilpakamujen kanssa juttu kulkee soppalautasen seurassa ja pääset toki peseytymään. Kuvia ja tunnelmia somessa.
Paytrail

Löydät ohjeet liikuntaetujen hyväksikäyttämiseen ilmoittautumisessa osoitteesta nuts.fi › Lisätietoja voit kysyä info@nuts.fi.

Voit siirtää osallistumisoikeuden toiselle (esimerkiksi myydä tai antaa kaverille) ilmoittautumisen yhteydessä saamasi itsepalvelulinkin kautta. Jos linkkisi on hukassa, pyydä uusi info@nuts.fi. Voit myös siirtää osallistumisoikeuden seuraavaan vuoteen ottamalla yhteyden kisatoimistoon info@nuts.fi. Osallistumismaksuja ei palauteta. Sarjan korotukset ovat osallistumismaksun erotusta vastaan mahdollisia. Myös sarjan vaihdot alaspäin ovat mahdollisia, vaihdossa ei hyvitetä osallistumismaksujen erotusta. Viimeisen kahden viikon ajan ennen tapahtumaa muutokset (myös vuodella siirrot) ovat mahdollisia muutosmaksua vastaan.