Pyhä ja Tunturimaraton-polkujuoksu ovat lähellä! Pääset kisapaikalle Pyhätunturille myös julkisilla liikennevälineillä varsin edullisesti. Autolla saapumisosoite on Luontotie 6 b, 98530 Pyhätunturi.

Julkinen liikenne
Julkisella liikenteellä kannattaa tulla lentäen tai junalla Rovaniemelle ja jatkaa Pyhätunturille linja-autolla. Rovaniemelle lentävät Finnair ja Norwegian Helsingistä. Juna-aikataulujen haku. Linja-autoasemalta, rautatieasemalta ja lentoasemalta kulkee julkisen liikenteen pikavuoro Luoston kautta Pyhälle kaksi kertaa vuorokaudessa. Tarkista kesän 2021 aikataulu ja hinnasto ennen tapahtumaa.

Europcar vuokra-autotarjous
Kumppanimme Europcar tarjoaa edullisia viikonloppupaketteja NUTS Trail Running -tapahtumiin. Lue lisää täältä.
Majoitus
Pyhällä voi majoittua hotellissaPyhäSuites -huoneistossa ja mökissä. Tunturimaratonin osallistujille kätevimmät majoituspaikat ovat hotelli ja Pyhä Suites -huoneistot, jotka sijaitsevat aivan kilpailukeskuksen äärellä. Kaikki majoitusvaraukset voi tehdä osoitteessa ski-inn.fi tai soittamalla numeroon 08 8600 400. Majoitustarjouksia voi myös kysellä sähköpostilla: myynti@pyha.fi. Varaa nyt! Oikeudet muutoksiin pidätetään