Pyhä ja Tunturimaraton-polkujuoksu ovat lähellä! Pääset kisapaikalle Pyhätunturille myös julkisilla liikennevälineillä varsin edullisesti. Autolla saapumisosoite on Kultakeronkatu 21, 98530 Pyhätunturi.

Julkinen liikenne
Julkisella liikenteellä kannattaa tulla lentäen tai junalla Rovaniemelle ja jatkaa Pyhätunturille linja-autolla. Rovaniemelle lentävät Finnair ja Norwegian Helsingistä. Juna-aikataulujen haku. Linja-autoasemalta, rautatieasemalta ja lentoasemalta kulkee julkisen liikenteen pikavuoro Luoston kautta Pyhälle kaksi kertaa vuorokaudessa. Tarkista kesän 2019 aikataulu ja hinnasto ennen tapahtumaa.

Europcar vuokra-autotarjous
Kumppanimme Europcar tarjoaa edullisia viikonloppupaketteja NUTS Trail Running -tapahtumiin. Lue lisää täältä.
Majoitus
Pyhällä voi majoittua hotellissaPyhäSuites -huoneistossa ja mökissä. Tunturimaratonin osallistujille kätevimmät majoituspaikat ovat hotelli ja Pyhä Suites -huoneistot, jotka sijaitsevat aivan kilpailukeskuksen äärellä. Kaikki majoitusvaraukset voi tehdä osoitteessa ski-inn.fi tai soittamalla numeroon 08 8600 400. Majoitustarjouksia voi myös kysellä sähköpostilla: myynti@pyha.fi. Varaa nyt! Oikeudet muutoksiin pidätetään