Presented by

Nimikumppanimme Garmin on maailman johtavana navigointituotteiden valmistajana sitoutunut valmistamaan mm. ylivoimaisia ulkoilu- ja urheilutuotteita. Helppokäyttöiset tuotteet ovat suosittuja sekä houkuttelevan muotoilunsa, erinomaisen laatunsa ja arvonsa että innovatiivisten, asiakkaiden elämänlaatua parantavien ominaisuuksiensa ansiosta.
Nimikumppanimme La Sportivan juuret ovat kenkien valmistuksessa ja käsityöläisperinteissä Dolomiiteilla, Italiassa, jossa yhtiön päätoimipiste on ollut vuodesta 1928. Nykyään merkki on markkinajohtaja mm. vuoristo- ja kiipeilykengissä. Sittemmin valikoimiin on tullut mm. vuoristojuoksuun tarkoitetut kengät ja varusteet, joihin pääset tutustumaan tapahtumissamme.

BUFF® Trail Tour Finland

Buff valmistaa monikäyttöisiä putkihuiveja, jotka sopivat pipoksi, pannaksi, huiviksi, kauluriksi ja moneen muuhunkin tarkoitukseen vauhdikkaaseen menoon.  Tutustu tarkemmin osoitteessa buff.fi.
  Yli 10 vuotta UTMB:n yhteistyökumppanina toiminut ranskalainen aurinkolasivalmistaja Julbo liittyy BUFF® Trail Tourin yhteistyökumppaniksi kaudelle 2018. Julbo tuo kisapaikalle juoksulasiklinikan, josta juoksijat voivat lainata testattavaksi reaktiivisia huippuluokan juoksulaseja suorituksen ajaksi. Julbon tuotteita on myös kisassa palkintoina.
Espanjan Pyreneillä vuonna 1984 perustettu Lorpen on erikoistunut valmistamaan ulkoilussa ja urheilussa käytettäviä sukkia. Lorpen on yksi maailman johtavista urheilusukkien valmistajista, ja sen tuotteet ovat sekä teknisesti että materiaaleiltaan erittäin laadukkaita. Lorpenin vahvuus on tuotekehityksessä. Työskentely ja asuminen luonnon keskellä näkyvät työntekijöiden haluna tehdä korkealaatuisia, ulkoiluun sopivia tuotteita. Pitkän tuotekehityksen kautta Lorpen on kehittänyt sukkamalleja eri käyttötarkoituksiin kuten polkujuoksuun, retkeilyyn, metsästykseen ja talviliikuntaan.
  CamelBak on yhdysvaltalainen nesteytysratkaisujen tuotemerkki, jonka tuotteet sopivat loistavasti niin urheiluun ja retkeilyyn kuin matkoille ja työpaikalle. CamelBakin tuotevalikoima kattaa kaikki tarpeelliset tuotteet juoksijan nestehuoltoon: juomareput ja -liivit, juomapullot, juomavyöt, juomasäiliöt, vedenpuhdistimet ja tarvikkeet.
Saksalainen Lupine on erikoistunut suunnittelemaan ja valmistamaan
ainutlaatuisen tehokkaita valaisimia aktiivisille ulkonaliikkujille. Maastopyöräilijöiden, suunnistajien,
juoksijoiden ja monien muiden aktiiviliikkujien kaipaamat korkeatasoinen laatu, riittävä valoteho ja
helppokäyttöisyys yhdistyvät Lupinen valaisimissa. Kaikki Lupinen tuotteet on
sekä suunniteltu että valmistettu Saksassa. Myös merkittävä osa tuotteiden komponenteista
valmistetaan Euroopassa.
1950-luvulla perustetun Black Diamondin tuotteiden laatu on ensiluokkaista ja tuotekehitys alansa huippua. Kiipeilyyn, hiihtovaeltamiseen, vapaalaskuun ja vuorilla liikkumiseen kehitetyt tuotteet tunnetaan laadustaan ympäri maailmaa. BUFF® Trail Tourilla pääset tutustumaan kalifornialaisen Black Diamondin korkeatasoiseen sauvavalikoimaan, joka on suunnattu polkujuoksija tarpeisiin.
Kestävyysurheilijan on syytä huolehtia tasapainoisesta ruokavaliosta, joka auttaa palautumisessa ja vähentää riskiä haitallisiin vammoihin. Bodom Traililla pääset tutustumaan täysjyväkaurasta valmistettuihin herkullisiin ja gluteenittomiin Good’n’Go -välipalapatukoihin, jotka voi kätevästi ottaa vaikka lenkkievääksi.