Kumppanit

Presented by

Nimikumppanimme Garmin on maailman johtavana navigointituotteiden valmistajana sitoutunut valmistamaan mm. ylivoimaisia ulkoilu- ja urheilutuotteita. Helppokäyttöiset tuotteet ovat suosittuja sekä houkuttelevan muotoilunsa, erinomaisen laatunsa ja arvonsa että innovatiivisten, asiakkaiden elämänlaatua parantavien ominaisuuksiensa ansiosta.
Nimikumppanimme La Sportivan juuret ovat kenkien valmistuksessa ja käsityöläisperinteissä Dolomiiteilla, Italiassa, jossa yhtiön päätoimipiste on ollut vuodesta 1928. Nykyään merkki on markkinajohtaja mm. vuoristo- ja kiipeilykengissä. Sittemmin valikoimiin on tullut mm. vuoristojuoksuun tarkoitetut kengät ja varusteet, joihin pääset tutustumaan tapahtumissamme.

BUFF® Trail Tour Finland

BUFF on katalonialainen päähinevalmistaja. Mallistoon kuuluvat BUFF Sport ja BUFF Lifestyle -kuluttajatuotteet, joita on yhteensä 1300 erilaista, sekä kustomoidut tuotteet ja erillinen ammattipäähineiden BUFF Safety -mallisto. BUFF kehitti putkimallisen päähineen ensimmäisenä vuonna 1992 ja on nykyään maailman johtava saumattomien monikäyttöpäähineiden valmistaja. Tuotteita yhdistävät poikkeuksellisen hyvä käytettävyys ja toiminnallisuus, innovatiivisuus, modernit materiaalit, perfektionismi, monipuolisuus ja todennäköisesti paras mahdollinen käyttömukavuus. Mallisto laajenee joka vuosi useilla uusilla innovaatioilla. NUTS Pyhän 21km:n matka on Buff Trail Tourin osakilpailu. Tutustu tarkemmin osoitteessa buff.fi.
   
Pohjois-Irlannissa Belfastin lähellä jo yli 100 vuotta sukkia kehittänyt ja valmistanut Bridgedale on teknisten sukkien markkinajohtaja. Kestävän kehityksen ajattelua edustavan Bridgedalen parasta osaamista on luonnonkuitujen yhdistäminen teknisiin kuituihin Woolfusion-tekniikalla. Bridgedalen tavoitteena on valmistaa markkinoiden mukavimmat sukat. Johtoasemansa säilyttämiseksi se käyttää sukkien valmistukseen aina uusimpia tekniikoita. Yrityksen intohimosta kertoo myös se, että osa tuotekehitysryhmän jäsenistä kävelee yli 200 km viikossa, ja että tuotannon laadun kehittämiseen käytetään enemmän aikaa kuin itse valmistusprosessiin. 
Yli 400 tuotteen kokonaisvalikoimaan kuuluvat tekniset sukat kävelyyn, juoksuun, vaellukseen, työkäyttöön, vuoristo-oloihin, talviurheilulajeihin ja päivittäiseen yleiskäyttöön.
  CamelBak on maailman markkinajohtaja juomaratkaisuissa. Yritys on perustettu vuonna 1989 Kaliforniassa, USA:ssa. CamelBak on alun perin kehittänyt kädet vapaana -nesteytyksen, ja tunnetaan siksi maailmalla juomarepun synonyymina. Tuotteilla on runsaasti patentteja, ja nerokas Big Bite Valve™ -suukappale on alansa tunnetuin tuotekehityksen tulos. CamelBak parantaa nykyisiä ja kehittää jatkuvasti uusia ratkaisuja, jotka auttavat ihmisiä ylläpitämään suorituskyvyn kannalta optimaalista nestetasapainoa. CamelBakin tuotevalikoima juoman kuljettamiseen on erittäin laaja: juomapullot, juomapullovyöt, juomavyöt, juomareput, juomasäiliöt ja näiden tarvikkeet. Tuotteet soveltuvat urheilukäytöstä retkeilyyn, metsästykseen, matkustamiseen ja terveelliseen elämään. Sotilaskäyttöön suunnitellut mallit tunnistat MilSpec-teksteistä.
   
1950-luvulla perustetun Black Diamondin tuotteiden laatu on ensiluokkaista ja tuotekehitys alansa huippua. Kiipeilyyn, hiihtovaeltamiseen, vapaalaskuun ja vuorilla liikkumiseen kehitetyt tuotteet tunnetaan laadustaan ympäri maailmaa. BUFF® Trail Tourilla pääset tutustumaan kalifornialaisen Black Diamondin korkeatasoiseen sauvavalikoimaan, joka on suunnattu polkujuoksija tarpeisiin.